Generala Štefanika 19, naselje Stepa Stepanović
+381(11) 3945-880
Pon - Pet: 09:00 - 19:00
Generala Štefanika 19, naselje Stepa Stepanović
+381(11) 3945-880
Pon - Pet: 09:00 - 19:00
Specijalistička stomatološka ordinacija Beograd

O nama

ENDODONCIJA

( lečenje zuba ) Podrazumeva lečenje kanala korena zuba kao i plombiranje zuba najsavremenijim materijalima .Pored standardnih estetskih kompozitnih plombi u boji zuba, restauracija zuba se radi i porcelanskim plombama.

ENDODONCIJA - lečenje zuba

PROTETIKA

Uključuje korišćenje najsavremenijih antialergijskih materijala, kao i najmodernijih visoko estetskih materijala. Izradu totalnih i parcijalnih akrilatnih i skeletiranih proteza sa mogućnošću prikrivanja kukica specijalnim ankerima kao i korišćenje „ providnih ˝kukica za fiksaciju zubne proteze. Izradu krunica i mostova od metal keramike , bezmetalne keramike, inleje, onleje, fasete, sa posebnom karakterizacijom koja rezultira maksimalnom estetikom.

Protetika

SKENER

Pre dva meseca, naša ordinacija se ponovila najsavremenijim skenerom kojim se za par minuta, umesto otiskivanjem, kamerom visoke rezolucije snima vilica pacijenta i za samo par sekundi snimak stize u zubnu tehniku

ORALNA HIRURGIJA I PARODONTOLOGIJA

Obuhvataju sve vrste operacija u usnoj duplji koje se obavljaju bezbolno i uz minimalnu invaziju tkiva.

Oralna hirurgija I parodontologija

IMPLANTOLOGIJA

Je nadoknada zuba ugradnjom titanijumskih implanata u kost gornje ili donje vilice uz mogućnost imedijatnog opterećenja i dobijanja zuba već nakon operacije.

Implantologija

DEČIJA I PREVENTIVNA STOMATOLOGIJA

Se obavlja sa puno strpljenja i obuhvata lečenje i plombiranje mlečnih zuba, zalivanje fisura i jamica, obuku dece o pravilnom održavanju oralne higijene, kao i ortodonciju, odnosno, ispravljanje zuba fiksnim i pokretnim ortodontskim aparatima.

Dečija I preventivna stomatologija

ESTETSKA STOMATOLOGIJA

Pored posebnih vrsta porcelana koji se koriste za izradu zuba, naš umetnički sektor se posebno posvećuje svakom pacijentu i radi na karakterizaciji zuba koja daje prirodan izgled osmehu.

Estetska stomatologija

HIJALURONSKI FILERI

Popunjavanje usana, pušačkih bora, nalolabijalnih brazdi, marionetskih brazdi, podizanje uglova usana

Hijaluronski fileri