Generala Štefanika 19, naselje Stepa Stepanović
+381(11) 3945-880
Pon - Pet: 09:00 - 19:00
Generala Štefanika 19, naselje Stepa Stepanović
+381(11) 3945-880
Pon - Pet: 09:00 - 19:00
Specijalistička stomatološka ordinacija Beograd

Hollywood Smile

Blistav, beli osmeh, oduvek je bio sinonim lepote i zdravlja.

Međutim, retko ko je te sreće da ima savršeno blistav osmeh bez ikakvih stomatoloških tretmana. Danas postoji čitava jedna grana stomatologije koja se bavi samo proučavanjem i dizajnom osmeha - to je Estetska stomatologija.

Holivudski osmeh je do nedavno bio privilegija samo za odabrane i mogli smo mu se diviti samo preko malih ekrana, međutim sada ga lako možete imati i vi!

Hollywood Smile

U našoj specijalističkoj stomatološkoj ordinaciji možete zakazati besplatan pregled i konsultaciju, kada ćemo sagledati celokupno stanje vaših zuba i detaljnom analizom izraditi vaš personalizovani koncept za dostizanje cilja – vašeg željenog osmeha.

Nema nikakve potrebe za strahom ili zabrinutošću, naš iskusan tim specijalista stomatologa, kao i ostatak našeg osoblja, tu su da učine da se osećate prijatno i opušteno čim kročite u našu stomatološku ordinaciju.

Do vašeg blistavog osmeha možemo doći sledećim tretmanima:

Ukoliko ste zainteresovani, kontaktirajte nas i zakažite besplatni pregled. Tu smo da vas pregledamo, saslušamo, posavetujemo o daljim koracima i zajedno dođemo do vašeg idealnog osmeha.