Generala Štefanika 19, naselje Stepa Stepanović
+381(11) 3945-880
Pon - Pet: 09:00 - 19:00
Generala Štefanika 19, naselje Stepa Stepanović
+381(11) 3945-880
Pon - Pet: 09:00 - 19:00
Specijalistička stomatološka ordinacija Beograd

Porcelanske Fasete ili Viniri (Veneers)

Lep osmeh, koji odražava samopouzdanje i samopoštovanje, važan je deo lepote lica. Suštinski deo blistavog osmeha čine zubi, odnosno njihova lepota koja se odražava putem oblika, boje, položaja i poravnanja zuba.

Međutim, svako ko nije zadovoljan postojećim stanjem svojih zuba, ili svog osmeha nipošto ne bi trebalo da očajava, ali ni da ne preduzima ništa po tom pitanju. Moderna stomatologija je toliko uznapredovala, da se bilo kakav problem može rešiti veoma brzo.

Jedna od solucija za siguran put do lepog osmeha su porcelanske fasete ili viniri. Porcelanski viniri, mogu u značajnoj meri promeniti boju, oblik i položaj prednjih zuba, kako bi se postigao željeni efekat.

Fasete ili viniri su izuzetno fine, tanke ljuspice koje se lepe na vaše zube i, u zavisnosti od vaše želje i potrebe, mogu im manje ili više promeniti boju i oblik.

Porcelanske Fasete ili Viniri

Mogu se izrađivati na dva načina:

- Prvi način je bez preparacije, tj. brušenja zuba, takozvane "non-prep veneers".

Ukoliko vaši zubi mogu na ovaj način da se ulepšaju, postupak je veoma jednostavan. Preko vaših zuba se uzima otisak i za par dana, digitalnom metodom, kompjuter izradjuje vaše idealne fasete, koje se potom, specijalnim lepkom, lepe na površinu vaših zuba. Kao uvod u ovu metodu, savetuje se izbeljivanje zuba.

- Drugi način obuhvata veću korekciju boje, oblika, zatvaranje dijastema

Ukoliko vaši zubi zahtevaju veću korekciju boje, oblika, zatvaranje dijastema (prostora izmedju zuba), u tom slučaju se skida veoma mala količina gledji sa prednje površine zuba, uzima otisak, skenira i digitalnom metodom izradjuje u kompjuterskoj mašini. Takve fasete idealno naležu na zube, a posebnom karakterizacijom izgled dovode do savršenstva.

Cena već od 150 evra!

Ukoliko ste zainteresovani, kontaktirajte nas i zakažite besplatni pregled. Tu smo da vas pregledamo, saslušamo, posavetujemo o daljim koracima i zajedno dođemo do vašeg idealnog osmeha.