Generala Štefanika 19, naselje Stepa Stepanović
+381(11) 3945-880
Pon - Pet: 09:00 - 19:00
Generala Štefanika 19, naselje Stepa Stepanović
+381(11) 3945-880
Pon - Pet: 09:00 - 19:00
Specijalistička stomatološka ordinacija Beograd

Zubni implanti

Implanti

U našoj ordinaciji možete dobiti sve vrste stomatoloških usluga

U današnje, savremeno doba, zubni implanti su najbolje rešenje za nadoknadu jednog ili više zuba. Treba napomenuti da je jedan od primarnih ciljeva stomatološke implantacije nastojanje da se obezbedi isti oblik i funkcija kao i kod vaših prirodnih zuba. Međutim, ipak imajte na umu da implant nije zub, a to ima svoje brojne prednosti, da nabrojimo samo neke:

Implant se ne može pokvariti, niti propasti kao prirodan zub, pošto nema zubnu pulpu, niti parodontološku membranu. Traje decenijama, bez ikakve potrebe za zamenom. Dobijate estetski prijatnu zamenu za vaše prirodne zube koji nedostaju.

Implanti su veštački korenovi, napravljeni od titanijuma, koji se ugradjuju u viličnu kost i koji nose buduće zubne krunice. U implant se ušrafljuje veštački zub koji se po vašoj želji može napraviti od metal keramike ili od bezmetalne keramike. Sama procedura ugradnje implantata je krajnje jednostavna i rutinska. Cena ugradnje zubnog implanta je 400 evra.

U našoj specijalističkoj stomatološkoj ordinaciji koja je opremljena po poslednjim svetskim standardima u oblasti stomatologije, srdačno će vas dočekati naš tim vrhunskih stomatologa specijalista sa višedecenijskim iskustvom, koji će vam pružiti najkvalitetniju uslugu!

Najsavremenija švajcarska tehnologija i materijal su najbolja garancija za kvalitet koji od nas dobijate svaki put i razlog zbog čega nam se iznova vraćate.